A jövő lovas nemzedékének utánpótlását képezzük a Nemzeti Lovarda Lovasiskolájában

Szeretettel várunk minden lovagolni vágyó leendő és jelenlegi lovast a Nemzeti Lovarda Lovasiskolájába!

Amennyiben úgy érzi, hogy eddig nem találta meg az Ön számára megfelelő lovardát, lovat vagy oktatót, látogasson el hozzánk! Célunk az alapos, minőségi oktatás, ami mind elméletben, mind gyakorlatban magas szintű lovas tudást biztosít.

Jól képzett, versenymúlttal rendelkező, megbízható lovaink várják lovasaikat a kiváló infrastruktúrával rendelkező, minden elvárásnak megfelelő Nemzeti Lovardában. Minden lovasnak megtaláljuk a tudásszintjének, korának, méretének és habitusának leginkább megfelelő hátast.

Sok éves tapasztalattal rendelkező, szakképzett, németül és angolul beszélő edzőink 8 éves kortól várják a lovasokat a teljesen kezdőktől a haladókon át egészen a versenyzői szintig.

Lovas foglalkozások a Nemzeti Lovarda Lovasiskolájában

 • Futószáras oktatás
  Ft.6.000
  • 25 perc
  • A kezdő lovasok futószáras oktatás során a helyes és stabil ülés mellett elsajátítják a szabályos, hatékony lovas segítségek végrehajtását, az alapvető feladatok kivitelezését (elindítás, fordítás, megállítás), továbbá a ló mozgásának befolyásolását mindhárom jármódban (lépés, ügetés, vágta).
 • Osztálylovaglás
  Ft.8.500
  • 45 perc
  • Kis létszámú (max. 3 fő) osztálylovaglás során lovasaink a lovardai alakzatok lovaglásával, feladatok egyéni és csoportos végrehajtásával tanulják és gyakorolják a lóra való helyes befolyást a kezdő osztálylovas szinttől a haladó ugróedzésig. Tanulóink az edzések alkalmával a gyakorlat mellett az elméleti ismereteiket is folyamatosan bővítik, ami elengedhetetlen minden lovas számára.
 • Egyéni edzés
  Ft.15.000
  • 60 perc
  • Egyéni edzés, rajtengedély vizsgára és versenyre való felkészítés Haladó lovasainknak egyéni ugróedzésre is lehetőségük van, illetve díjugrató és díjlovagló rajtengedély vizsgára, versenyre felkészítést is vállalunk.

Lovastábor, fejlesztés, élménylovaglás

Az iskolai szünetekben, illetve megfelelő létszámú jelentkező esetén iskolai szünettől függetlenül intenzív tanulási és fejlődési lehetőséget biztosítunk lovastáborainkban és edzőtáborainkban.

Célunk, hogy a lovaglást azon lovasok és lószerető embertársaink számára is elérhetővé tegyük, akik bármilyen módon segítségre szorulnak, ezért fejlesztő jellegű lovasoktatásra, illetve élménylovaglásra is lehetőséget biztosítunk. Ezen egyéni foglalkozások időtartama általában 20 perc (a lovas egyéni igényeinek függvényében változhat), ára 4.000 Ft.

Angol és német nyelvű lovas foglalkozások

Lovas szolgáltatásainkon örömmel látjuk külföldi vendégeinket is, akik német, illetve angol nyelven megtartott lovas foglalkozásokon vehetnek részt.

Lovasoktatóink

 Géczi Orsolya

Gyermekkorom óta lovagolok, több mint egy évtizede versenyzek díjugratásban. Diplomámat környezetgazdálkodási agrármérnök szakon szereztem. Öt éve foglalkozom hivatásszerűen lovasoktatással, versenyre felkészítéssel és versenyeztetéssel, lovasok és lovak képzésével. Lovasedzői képesítésem után a díjugrató szakágban regisztrált edzői vizsgát tettem.

Tanítványaim között van a 2018-as év Díjugrató Championatus póni és gyermek kategóriájának bajnoka, valamint a Póni Klub Országos Bajnokság több korosztályának díjlovas és futószáras bajnoka.

Épp oly szívesen foglalkozom a tejesen kezdő lovasokkal, mint a versenyzőkkel, hiszen bennük rejlik a jövő lovasnemzedéke. Szeretnék az elhivatott, érdeklődő lovasoknak minél több és szélesebb körű tudást átadni a lovak világáról. Mindennél fontosabbnak tartom a lovak tiszteletét, a biztos alapok kialakítását, aminek köszönhetően tanítványaim biztos lovastudással léphetnek tovább.

 Pállay Flóra

Gyermekkorom óta lovagolok, kilenc éve foglalkozom lovasoktatással. Egyetemi diplomát szereztem Állattenyésztő Mérnöki, Lótenyésztés, Lovassportok szakirányon, elvégeztem egy lovastúra vezető és egy sportedzői képzést kiegészített íjászat szakosodással, amely során gyakorlatomat a Magyar Íjász Szövetség kiváló edzőinél szereztem meg.

Immár egy éve tanulom a magyar lovagló stílusban egyesült klasszikus valamint a campagne stílust, amelyek célja a magasan iskolázott, megbízható, kényelmes ló képzése és a lovas ülésének, érzeteinek elfinomítása a lóval való minél tökéletesebb összhang, és a megfelelő használat elérése érdekében. Célom ezt a tudást gyarapítani, átadni minél szélesebb lovasrétegnek, egyesíteni csikók és sportlovak alapképzésében, lovasíjászatban, valamint az igényes hobbilovaglásban egyaránt.

Tanítványaink közül az elmúlt évek során számos versenyző és edző került ki, de amire a legbüszkébbek vagyunk, hogy megszámlálhatatlan lószerető, jól képzett lovas, boldog és egészséges gyermekek bontogatta szárnyait kezeink alatt.

További információ és bejelentkezés:

Géczi Orsolya: 06 20/ 378 7232

Kezdjen gépelni majd nyomjon entert a kereséshez

X