szeptember, 2019

05szept(szept 5)09:0008(szept 8)18:00FIAT Díjugrató országos bajnokság

Részletek

Részletek

2019.09.05-től a díjugrató szakág legjobbjai versenyeznek a bajnoki címért reggeltől estig a Nemzeti Lovardában. A felnőtt bajnok nyereménye nem más, mint egy FIAT 500X személyautó.

Izgalmas versenyeket láthat az, aki kilátogat a Nemzeti Lovardába.

Röviden az országos bajnokságról

Az OB-n olyan versenyzők és lovaik indulhatnak, akik korábban már megszerezték rá a minősülést. Minden kategóriában a minősült lovas-ló párosok létszámkorlátozás nélkül bejutnak, de egy lovas csak maximum 2 lóval indulhat, és csak olyan lóval, amellyel a minősülést megerezte. Egy lovas csak egy bajnokságért indulhat, még akkor is, ha több kategóriában is szerzett minősülést. Csak az a lovas nevezhet, aki a korosztályos championátuson nem vett részt. A döntőben a legjobb 30 lovas indulhat, de de már csak egy lóval és csak akkor, ha kizárás nélkül teljesítették az elődöntőt és a középdöntőt is.

A versenyt a Riderline Facebook oldalán élőben közvetíti. Tovább a Riderline Facebook oldalára >>

Tovább a versenykiírásra >>

Tovább a verseny részletes programjára >>

A fődíj egy gazdagon felszerelt Fiat 500X

A Díjugrató Szakbizottság, az FCA CEE vállalatcsoport és a KB Autoteam Kft. ismét összefogtak, hogy a legrangosabb hazai díjugrató bajnokságnak méltó díjazása legyen. A megállapodás szerint a felnőtt díjugrató magyar bajnok 2019-ben egy gazdagon felszerelt Fiat 500X modellt nyer fődíjként, amelynek értéke 7,5 millió forint.

A lovasok és a díjugrató versenyekre kilátogató nézők is találkozhattak már a 2019-es Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság fődíjával, a Fiat 500X 1,4 Multiair Lounge modellel – legutóbb például Kiskunhalason.

A felnőtt magyar bajnok idén tizedik alkalommal vehet át Fiat modellt. Először 2010-ben egy Punto modellt kapott a győztes. Ezúttal azonban valamennyi fődíj közül a legértékesebb, egy 7,5 milliós Fiat személyautó boldog birtokosa lesz a győztes. A sokoldalú extrákkal teli Fiat 500X 5 év vagy 100 000 kilométer gyári garanciával rendelkezik, 140 lóerős teljesítményével pedig kifejezetten illik a sportághoz.

A versenyt a Riderline Facebook oldalán élőben közvetíti. Tovább a Riderline Facebook oldalára >>

Tovább a versenykiírásra >>

Tovább a verseny részletes programjára >>

Időpont

5 (Csütörtök) 09:00 - 8 (Vasárnap) 18:00

Helyszín

Nemzeti Lovarda

Kerepesi út 7

Kezdjen gépelni majd nyomjon entert a kereséshez

X