Mesés karácsony a Nemzeti Lovarda közreműködésével

A Nemzeti Lovarda is csatlakozott segítőként a Libri könyvesboltok és a MESEKŐ Alapítvány karácsonyi könyvadománygyűjtő programjához.

A program keretében adományként felajánlott könyvek és a Libri több mint háromezer darabos könyvajándéka kórházak, iskolák, nevelőotthonok könyvtárát bővítik majd, hogy még több gyermek élhesse át az olvasás élményét.

Felajánlásként olyan jó állapotú könyveket várnak, amelyek a 3-18 éves korosztály számára jelentenek érdekes és értékes olvasnivalót. Ezek lehetnek mesekönyvek, lapozgató és foglalkoztató kiadványok, színezők, ifjúsági regények és ismeretterjesztő könyvek is, hogy minden gyermek találhasson köztük életkorának és érdeklődési körének megfelelő olvasmányt. Ha rejtőznek a könyvespolcán olyan gyerekkönyvek, amelyekkel szívesen okozna örömet idén karácsonykor rászoruló gyerekeknek, az ország több mint tíz pontján működő Libri Mesepontokon adhatja le ezeket.

A Libri az összegyűlt könyvadományokat a MESEKŐ Alapítvány segítségével olyan intézményekhez juttatja el, ahol rászoruló, hátrányos helyzetű vagy beteg gyerek számára varázsolják szebbé a karácsonyi ünnepet.

Az Aréna Könyvesboltban összegyűlt könyveket a Nemzeti Lovarda kisteherautókon juttatja el a megajándékozott intézményeknek.

Kezdjen gépelni majd nyomjon entert a kereséshez

X